Jubilæum med ny kedelserie

Har det roterende og selvrensende multifuel brænderhoved samt iltstyring som standard.

* NYHED

Firma: Liagro

Standnummer: E-4114

Med Benekov Economix præsenterer Liagro en ny multifuel kedelserie på 15, 25 og 45 kW, som adskiller sig fra tidligere modeller ved at have det roterende og selvrensende multifuel brænderhoved samt iltstyring som standard. Kedlerne kan således uden ekstraudstyr anvendes til korn, træpiller med videre.

Der er ved udviklingen af kedelserien lagt vægt på at bygge stokeren så enkel som muligt. Det skinner ifølge Liagro også igennem på prisen, som ligger cirka 20 procent under, hvad der tidligere er set for stokere, der som standard er udstyret med modulerende iltstyring.

Nyheden er så ny, at den ikke officielt er tilmeldt Agromeks nyhedsvurdering. Benekov Economix skal ifølge firmaet ses som en jubilæumsgave ¿ Benekov har 10 års jubilæum i Danmark - til folk, som for billige penge ønsker at være herre over egen varmeforsyning.

Nyhedsvurderet er til gengæld Benekov R8 Multifuel, der har opnået en stjerne.

Det er en lille stoker med en maksimal ydelse på otte kW. Den er bygget over et roterende og selvrensende brænderhoved lige som de større modeller, og er derfor langt mindre krævende med hensyn til brændselskvalitet end traditionelle pillebrændere.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle