100.000 baller til salg på nettet

To hjemmesider med gratis annoncer for køb og salg af halm og hø.

Står du og mangler halm eller hø, eller har du baller i overskud, så er der nu to hjemmesider, hvor du let kan handle dem på nettet.

I seks år har landmænd handlet halm på LandbrugsAvisens markedsplads for halm, 'Halmdating' på www.landbrugsavisen.dk/halmdating, hvor der er omkring 30.000 baller til salg.

Og nu er en ny online markedsplads dukket op. Det er billigeballer.dk, der er etableret af en gruppe iværksættere, og på to måneder har fået knap 70.000 baller til salg.

"Jeg er selv landmandssøn og havde fra flere sider hørt, at det var svært at få overblik over den halm, der er til salg," siger projektleder Mathias Blichert Christensen, der er en af initiativtagerne.

Fra 45 øre pr. kg

Billigeballer.dk er ikke færdigudviklet endnu, og der er flere ideer til at forbedre hjemmesiden. Blandt andet udvides siden om kort tid med alle former for strøelse. Senere kommer der en række informative sider om hø, halm og strøelse, og på længere sigt er det tanken også at handle med halm til varmeværker.

»Siden er og vil altid være gratis for købere og sælgere. Men der kan med tiden blive tale om, at sælgerne kan købe sig til mere opmærksomhed med fremhævede annoncer og bannere," siger Mathias Blichert Christensen.

Prisen på halmen på billigeballer.dk er 54-253 øre pr. kg, mens den på www.landbrugsavisen.dk/halmdating er mellem 45 og 100 øre.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle