CaseIH tog en fjerdedel af salget

Traktorstatistikken for juni måned viser en god måned for CaseIH, men et tilbagefald i det samlede antal solgte traktorer i forhold til 2013.

CaseIH er sidste måneds bedst solgte traktormærke. De har nemlig solgt 35 nyregistrerede traktorer, hvilket svarer til en fjerdedel af de solgte traktorer i juni måned.

På anden pladsen ligger New Holland, selvom de næsten har halveret antallet af solgte traktorer i forhold til maj, hvor de solgte 43 traktorer. I juni måned har de solgt 22.

På tredje og fjerdepladsen ligger Massey-Ferguson og Valtra, med henholdsvis 17 og 16 styk solgte traktorer. Det er 10 traktorer mindre end sidste år for Massey-Ferguson.

Claas kommer stærkt efter med 15 solgte traktorer. Fendt solgte præcis samme antal traktorer i juni som i maj - nemlig 10.

John Deere formåede at sælge 8 traktorer, mens både Deutz-Fahr og Zetor nåede at sælge 4 hver. Same fik solgt 3 traktorer, mens JCB lige akurat nåede 1 styk.

Der er i alt registreret 135 nye traktorer på 30 kilowatt eller derover. På trods af, at salget af nyregistrerede traktorer i juni måned havde nærmet sig tallene fra 2013, er de igen sat bag ud. Sidste år blev der nemlig registreret 172 nye traktorer.

Kilde: ND Data

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle