Pistemaskiner arbejder i sommervarmen

Livet efter løjperne byder på mange arbejdsopgaver for de ombyggede Pistenbully GreenTech. Flere af dem kører i Danmark.

Engbakken A/S har specialiseret sig i at importere renoverede pistemaskiner, og virksomheden har også selv en af slagsen. Den kører op overalt og har en række fordele, som ingen traktor kan hamle op med mener Michael Albæk fra Engbakken. I det nye nummer af TraktorTech kan du komme med Engbakkens ombyggede pistemaskine på arbejde på Rebild Bakker. Her kører den 330 hestes bæltetrukne pistemaskine og klipper ørnebregner på de skarpe skråninger. En opgave, som ingen anden maskine ville kunne klare i samme tempo.

Læs meget mere om, hvordan en pistemaskine renoveres og om hvordan Engbakkens Pistenbully GreenTech klarer sig i det daglige i TraktorTech, der udkom 17. juli. Du kan tegne abonnement lige her eller på tlf. 33 39 47 90.

I TraktorTech får du også historien om Deutz 06-serien, og så kan du læse om Johannes Christiansens Ford 5000, der har gået imponerende 19.700 timer.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle