Skamstrup Maskinstation køber fem Case-læssemaskiner

Case-maskinerne skal blandt andet bruges til ensilering.

Skamstrup Maskinstation har valgt at udskifte en rendegraver med en ny Case CX80C gravemaskine og udskifte fem gummihjulslæssere med fem nye Case 721F. Det skriver leverandøren, S.D. Kjærsgaard, der importerer og forhandler Case Construction i Danmark.

»Vi vælger en gravemaskine i stedet for en rendegraver af et andet fabrikat, fordi erfaringen siger os, at en gravemaskine kan køre væsentligt flere timer uden problemer. Det er som om en gravemaskine mere er fremstillet til det hårde arbejde,« siger indehaver Torben Kamp, Kamstrup Maskinstation i Nordenskov i nærheden af Varde.

De fem nykøbte læsssemaskiner anvendes i maskinstationen til ensilering og i entreprenørfirmaet til afrømning af muld, læsse i knuser, læsse på lastbiler og hvad der ellers byder sig i et entreprenørfirma.

»Det handler selvfølgelig om førerkomfort, men også om, at de synes, at hydraulikken er hurtig, og så er de stærke på hjulene. De trækker rigtigt godt op i stakken, når vi stakker op ved ensilering,« siger Torben Kamp.

Den nye læssemaskine kører to-tre timer længere på en tank end de gamle, siger Torben Kamp.

Skamstrup Maskinstation har ca. 25 medarbejdere på landsbrugssiden og ni medarbejdere på entreprenørdelen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle