Tjek lister over sukkerroedyrkere: Har du ret til tilbagebetaling fra EU?

EU har opkrævet for store beløb i produktionsafgift på sukkerroer - tjek om du kan få penge tilbage. Der skal tilbagebetales 161,4 mio. kr. til danske sukkerroedyrkere- og producenter.

I en årrække opkrævede EU for store beløb i produktionsafgift på sukkerroer. Derfor skylder myndighederne danske roedyrkere- og producenter 161,4 mio. kroner. Heraf er 83,7 mio. kr. produktionsafgift og pt. 77,7 mio. kr. i renter.

Du er omfattet af tilbagebetalingen, hvis du var sukkerroedyrker i et eller flere af dyrknings-årene: 2002, 2003, 2004 og 2005.

NaturErhvervstyrelsen har udarbejdet to lister:

*En liste med navn på de sukkerroedyrkere, hvor vi allerede har de nødvendige oplysninger for at kunne tilbagebetale beløbet. Står dit navn på denne liste, skal du ikke foretage dig noget, og beløbet vil automatisk blive overført til din bankkonto.

*En liste med navne på sukkerroedyrkere, hvor vi mangler oplysninger for at kunne tilbagebetale beløbet. Står dit navn på denne liste, skal du udfylde en blanket, og sende den til os. Herefter kan beløbet blive udbetalt til din bankkonto.

Hvis dit navn ikke står på listerne

Hvis du ikke kan se dit navn på de to lister, men har produceret roer, skal du udfylde en blanket og sende den til NaturErhvervstyrelsen.


Find listerne ved at klikke her.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle