New Holland topper endnu en gang traktorsalget

Ligesom tidligere på året har New Holland igen toppet salget af traktorer - med langt ned til andenpladsen

I maj måned i år, 2014, fik New Holland solgt 43 traktorer og tog en overbevisende sejr.

Dette er også sket i juli måned - denne gang har de dog hele 49 nyregistrerede traktorer på banen, hvilket er over dobbelt så meget som junis 22 solgte maskiner. Det er også en stærk forbedring i forhold til perioden sidste år, hvor de var oppe på 20 nyregistreringer.

Der er igen langt ned til anden pladsen i antallet af solgte traktorer, der denne gang går til Claas med 32 nyregistreringer. Dette er dog også over dobbelt så mange solgte maskiner som i sidste måned, da de her kun var oppe på 15.

Salget af Massey Ferguson traktorer er også steget fra sidste måned fra 17 til 25 nyregistrerede traktorer, og indtager dermed tredjepladsen.

Fjerdepladsen er delt mellem John Deere og sidste måneds topscorer Case IH, der begge har solgt 24 traktorer. Det er en stigning i salget af John Deere, der kun var oppe på 8 nyregistreringer i sidste måned. Dog fik de solgt hele 48 traktorer i juli måned sidste år, så dette tal kan desværre ikke matches.

Salget af traktorer fra Valtra fortsætter jævnt på 15 solgte traktorer i juli måned efter at tallet landede på 16 i juni. Det samme er sket for Fendt, der dog er steget med 2 solgte traktorer fra 10 i juni måned til 12 i juli.

Deutz-Farh nåede at sælge 9 traktorer, mens Same og Zetor akurat også lige nåede med, med henholdsvis 2 og 1 solgte traktorer.

Der er næsten solgt lige så mange traktorer fra 30 kilowatt og opefter som sidste år. Sidste års tal var nemlig 199 solgte maskiner, mens det i år ligger på 196. Tallet er dog en del større end tallet fra juni, som lå på 135 nyregistrerede traktorer.

Ud af de 196 solgte traktorer er de 183 af dem på over 60 kilowatt.

Kilde: ND Data

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle