Populær discharve kan også nedfælde gylle

Vogelsang og Väderstad samarbejder om nyt kombiredskab: En Carrier i gyllevognens lift til nedfældning af gylle i foreløbig op til 6,25 meters bredde.

Hvad får du, hvis du krydser tyske Vogelsangs ekspertise i gyllehåndtering med svenske Väderstads omfattende erfaring i jordbearbejdning?

Et redskab, der kan nedfælde gylle, opblande gylle og planterrester i hele bearbejdsningsprofilen ned til 10-12 cm dybde og lave såbed med en pakket overflade. Vel at mærke ved arbejdshastigheder op til 12-14 km/t og foreløbig i op til 6,25 meters arbejdsbredde.

Mens Vogelsang står for gylledelen med adapter til gyllevogn, fordeler og udløb, er det Väderstad kendte Carrier X-serie, der står for nedfældningen, såbedet og pakningen.

X-serien består af torækkede discharver med de 450 mm. store tallerkner monteret i x-form for at modvirke sideværts træk og urolig gang samt rør-, stål- og gummipakkere, afhængig af de lokale jordbundsforhold.

Udløbene placerer gyllen foran centrum af tallerknerne på den forreste discrække for at sikre optimal opblanding.

Det unikke ved systemet er, at det ingen ombygning kræver af Carrier X-discharven med svejsede befæstninger eller andre konstruktionsændringer. SynCult leveres monteringsklart til den ønskede discharve, og derved gælder for eksempel Väderstad unikke to års produktgaranti fortsat på harven, som selvklart også kan bruges som almindelig discharve med SynCult afmonteret.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle