Kun i avisen: Høsten er 11,7 mia kr. værd

Tre historier som du kun kan læse i LandbrugsAvisens fredagsudgave. Læs dem allerede nu på e-paper eller iPad.

Høstens værdi er forbedret med knap en halv milliard i forhold til LandbrugsAvisens første prognose fra 23. juli, så værdien anslås nu til omkring 11,7 mia. kr. For årets høst viser sig bedre end ventet , og det er især de højere udbytter, der er hovedårsagen til det store værdihop. 

L&F har fortsat godt fat i landmændene

Landbrug & Fødevarer har det sidste år sagt farvel til 155 aktive medlemmer, det svarer til 4 pct. Dermed er medlemstallet nu på 25.631 aktive medlemmer for organisationens primærside som helhed, det vil sige landboforeninger, regionale familielandbrugsforeninger og fællesforeninger under ét.

Det viser en helt ny medlemsopgørelse fra Landbrug & Fødevarer, hvor formand Martin Merrild glæder sig over det beskedne fald i medlemstallet. 

Rekordhøj pris på nåletræ

Nåletræ handles nu til de højeste priser i mange år. Faktisk har prisen ikke været højere, siden Dansk Skovforening startede en systematisk registrering for 35 år siden. Dengang var prisen 250 kr. pr. kubikmeter. Lige nu ser man en gennemsnitlig pris på omkring 410 kr. pr. kubikmeter rødgrantømmer. Så prisdykket fra finanskrisen er nu mere end lukket, og de høje priser gør det aktuelt at overveje skovning af nåletræ.


Disse og mange flere artikler kan du læse allerede nu enten på din pc som  - eller på din iPad eller iPhone, hvor du kan downloade .

Hvis du allerede abonnener på papirudgaven af LandbrugsAvisen, så skal du på PC blot registrere dig med dit navn og abonnementsnummer for at læse e-avisen gratis.
På app'en skal du kun bruge dit abonnementsnummer.

Er du er medlem af en familielandbrugs- eller landboforening, er abonnementet som regel inkluderet i dit kontingent til foreningen.

Du finder dit abonnementsnummer enten:
- på forsiden af LandbrugsAvisen (kun for abonnenter, der får avisen med PostDanmark)
- på den seneste opkrævning eller
- på din PBS-kvittering.

Har du ikke abonnement på den trykte avis, kan du abonnere selvstændigt på e-avisen.

Du kan købe abonnement på e-avisen for et halvt år eller et år, ved at henvende dig til LandbrugsMediernes kundeservice på tlf. 33 39 47 90 eller på e-mail:
.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle