Ny energiauktion indhenter tilbud

Ny indkøbsportal for indkøb af el vil fremme konkurrencen og sikre billigere el til blandt andet landbrug.

Landbrug og andre små og mellemstore virksomheder og landbrug får nu nemmere mulighed for at finde lavere elpriser.

Det melder den internetbaserede indkøbsportal Energiauktion.dk, der blandt andet samarbejder med Nordsjællands Landboforening.I stedet for at kigge elpriser igennem, så kan landmænd automatisk indhente tilbud på sit energiforbrug.

»Vi har vendt markedet om og har samlet el-leverandørerne på én platform - Energiauktion.dk - og her kan erhvervskunderne oprette sig og lade el-leverandørerne byde på den enkelte kundes elkontrakt,« forklarer Kenneth Lykkedal, kommerciel direktør for Energiauktion.dk.

Virksomheden opretter sig på Energiauktion.dk med navn og adresse. Derefter indhenter Energiauktion.dk automatisk de detaljerede oplysninger om virksomhedens elmålere og elforbrug fra DataHub`en. Forbrugsoplysningerne overføres til Energiauktion.dk og danner grundlag for de bud, som el-leverandørerne afgiver. Landmanden vil så få en mail, hvor det bedste tilbud vises.

Kundelisten omfatter blandt andet landbrugskunder, erhvervsskoler, bilforhandlere og maskinfabrikker, oplyser selskabet.

Energiauktion.dk er etableret af den uafhængige energirådgivningsvirksomhed Norenergi i samarbejde med it-udviklingsfirmaet Partisia.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle