»Skyd høsten« fortsætter

Fotokonkurrencen »Skyd høsten bedst« er stadig i gang - og billederne strømmer ind.

Har du fanget et skævt, underfundigt, flot, hyggeligt eller stemningsfyldt billede af høsten? Så vær med i LandbrugsAvisens konkurrence »Skyd høsten bedst«.

Alt du skal gøre er at sende en mail med billede samt dit navn, adresse og telefonnummer samt en beskrivelse af, hvem der er på billedet, og hvad der sker, til: konkurrence@landbrugsavisen.dk. Billedet vil blive vist på LandbrugsAvisens hjemmeside, og du deltager i konkurrencen, hvor hovedpremien er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 2. præmien er en iPad mini til en værdi af 3.595 kr. og 3. præmien er et styk indrammet Dansk Plakatkunst til en værdi af 1.295 kr.

Varierende motiver

LandbrugsAvisen har allerede modtaget mange billeder til »Skyd høsten bedst« konkurrecen, hvor motiverne varierer meget.

Nu, da regnen er begyndt at gøre sit indtog i Danmark efter et par varme og tørre måneder, er der blevet indsendt en del billeder fra nattens mulm og mørke, hvor der høstes inden regnen kommer. Glade høstbørn har også været en linselus - både når de hjælper til i høsten, tilbringer tid med deres familie eller leger i halmen. Nogen af de lidt anderledes motiver har f.eks. bestået af landmanden Ole, der fisker efter sten i maskineriet på sin mejetærsker. Et andet motiv er parret Karina og Keld, der fik deres sølvbryllup fejret med et kæmpe stort brudepar - lavet ud af halmballer.

Selvom vi allerede har modtaget en masse billeder, vil vi også gerne have dit bud på det bedste høstbillede - så fat kameraet og skyd høsten. Konkurrencen løber frem til 10. september.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle